Monday, March 29, 2010

Mana Rumah ku???

Senyap

Senyap

dan senyap lagi

Terima Kasih kamu..
hanya dengan sedikit kata kata kamu itu,
saya sedikit lega..

derita merindu..

itu perasaan saya sekarang!!!

p/s>> tolonglah,aku mahu balik.. :(

Friday, March 26, 2010

Wednesday, March 24, 2010

sabar ye :)

terima pesanan ringkas daripada rakan lama

dia sedih

aku sedia memberi pinjam mata utk membaca masalah dia

dan...

*terdiam*

mereka memang macam tu
langsung tak hormat orang
aku faham perasaan kau
tapi bila aku tengok balek,mmg patut kau rasa
untuk tidak memaafkan diaorg
tapi jangan macam ni k..
kita kan kawan..
maafkan dieorg ea.. :)

aku cukup kental ke??

entah..

mungkin malas nak fikir sangat

so,biaq pi la..

p/s:jgn sedey2 ea whai kawan jauh,sayang kamu :)

Saturday, March 20, 2010

ikut rentak..

ikhlas..

aku okey!!

:))

Friday, March 19, 2010

nak strawberi & baby tomato!!

Aku akan sangat menghargai

PENGORBANAN ini..

TERIMA KASIH

FATINAZATYAZHAR!!

&

paling TERIMA KASIH

MAHA ESA..

*tenang*

-sedihnya tak dapat join trip gunung di cameron ari ni. Tadi beli mknn untuk persiapn diaorg kat sana.Then hanta diaorang kat dalam bas.Lagi bertambah sedih bila senior2 / otai gunung turut serta untuk trip ini.huuuaaaa!!!!

-rakan2 sepergunungan yang lain,nnt kita lak yang g eh!!rindu ingin berada di puncak bersama kalian semua..huhuhu

-berdoa agar trip mereka ke gunung berinchang & gunung irau ni semuanya berjalan dengan lancar.Aminnn.... (dgr cite kt cameron,sgt sejuk sekrg.berhati2 kalian semua :) )

-malam ni ada test entreprenuership dengan tajuk yang hampir 1 buku. da macam final lak. Semangat lak macam chipsmore.
internal problem.huhuhu
doakan ku dpt wat yg terbaik utk test mlm nie..Aminnn

Thursday, March 18, 2010

Lu Fikirlah Sendiri!

kelmarin melihat video tentang keganasan & ketidakamanan
yang melanda di negara iraq
terutamanya terhadap kanak kanak
sangat sedih :(

apa yang menginsafkan..
apabila..
didalam situasi letupan disana sini
kereta kebal yang besar mengeluarkan bom2 yang sangat menakutkan
keadaan yang sangat huru hara

tetapi

mereka yang disana sempat menunaikan ibadah kepada
MAHA ESA
berdoa agar diberi keamanan kepada negara mereka
& melindungi negara mereka dari syaitan syaitan dunia ini..

mereka bukannya menunaikn ibadah di dalam surau atau pun masjid,

tetapi di atas jalan raya!!
dengan berkeadaan kan seperti yang aku katakan tadi.

*senyap*

hinanya aku di sisi MU
terlampau leka sangat dengan kesibukan dunia
terlampau leka apabila negara aman

hmm..

AMAR MAKRUF NAHI MUNGKAR

kepada diri sendiri & umat islam yang lain

p/s:serius!!

sangat rindu beliau!!

Hajah Jaliah-nenek saya

Wednesday, March 17, 2010

SAYA SUKA AWAK!!

tak tahu kenapa
kebelakangan nie
nak sangat selalu berjumpa dengan sesawang ini

rindu!!

mungkin sesawang ini sekarang
menjadi rakan baik saya sekarang

terima kasih!!

:))

Sekejap-sekejap

pendek saja entri untuk kali ini.

cuma mahu cakap,
aku hanya mampu meminjam kn telinga aku untuk kamu-kamu
lebih dari itu..hmmm..
aku akan cuba wahai kamu-kamu

cuba untuk jadi yang terbaik!

Salam Takziah kepada rakan yang kelakar & comel sekali :)
IZZAT SHAMIR HAFIQ BIN JAMIAN
diatas pemergian ibunda tercinta..
harap kau tabah ye dek..
Al-Fatihah......

thanks kepada rum8 kesayangan ku.
EZA SYAFIQA BT ABD WAHID
diatas pemberitahuan berita itu..
dear,kau pun tabah gak ea..jgn sedih2.. :)


last but not least.


kenapa dia makin rasa seorang??
kenapa??
xde sapa yang tahu..
& dia pun tak nak beritahu sesape..
kenapa??
sebab dia merasakan tiada siapa pun yang akan faham.
ok!full stop.

ish!td kata entry yang pendek,
tapi kau da berlebihan ni fatin azaty.
ok,blah2!!
hehe :)

Sunday, March 14, 2010

Jangan baling kerusi! ;)

Friendly di UTM,Skudai & Diskusi bersama delegasi UTM

Aku??
sudah semestinya terlibat untuk diskusi itu. Aku ni atlet la pulak kn.tapi aku budak sukan gak.tapi dalam sukan rekreasi.Sukan yang lain pun aku ley gak,but more on sport recreation. (nk jugak..ehehe)
Mula mula memang malas nak brdiskusi ni.nk diskusi pasal ape??huh!tapi disebabkb wakil Jawatankuasa Sukan Pelajar ramai yang tak dapat nak attend & aku as setiausaha,of course la kena buat laporan & catit mencatit sume.Then,kena la pergi.huhuhNasib ada geng.especially senior ku,k.afdzan, orang2 kuat JSP.abg n adek pun pergi.so lega la sikit.

Bergerak ke UTM 2 bas & 1 van. Aku naik van.ehehe. Atlet2 & sebahagian wakil JSP naik bas. Sampai je kt UTM,kami di sambut dengan agak meriah. Friendly & Diskusi ni adalah antara UiTM Segamat & Jawatankuasa Mahasiswa Kolej Rahman Putra (1 of da kolej there).


Diskusi & game start pada waktu yang sama. Diskusi semua berjlan dengan lancar, alhamdulillah..Dieorg tahu mengenai kami, & kami pun tahu mengenai sistem dieorg. Layann sgt bagus punyeee..hehehe.Dioerg baik2 belaka. :))


The conclusion is,team Kolej Rahman Putra UTM,Skudai menang keseluruhan.Dan kami pulang dengan tempat kedua & sesuatu yang berguna untuk sesiapa yang terlibat dengan diskusi. Insyaallah,selepas ini program ini akan menjadi aktivti tahunan & melibatkan universiti 4 penjuru.Insyallah..~~

Last, Thank You so much JKM KRP
here are da pic :)

Friday, March 12, 2010

nak hujan turun boley??

aku tak tau aku rasa apa masa tu
mungkin tiada perasaan

dengan nada lembut aku berkata kata

sehinggakan ada rakan yang menegur


'eh,tu fatin ke yang tgh bercakap tu'

'kuang ajaq ea korang.ehehe'


yela,orang cakap lembut dengan kita takkn nk tengking2 lak.
hmm... tapi mmg mendapat panggilan yang tidak disangka sangka
tak tau la time tu terkejut ke tak
tapi memang tak rasa apa2


rasa nya sama macam suatu ketika dulu


tapi bila asyik pk & terus pk..
agak terusik gak

tak pe, aku akn berusaha untuk memenuhi janji kepada diri sendiri

untuk AKU

bukan untuk org lain


hmm..xtau nak wat pe skrg,rse cam nak kuar,tp ia mcm stuck kt situ.
mau ikot kamu2 g melaka,tp ada komitmen lain :( mau turun hujan ley x??


ok,mahu tido. bye~~

Thursday, March 11, 2010

duduk sambil jerit jerit

Diwaktu tengahari yang tak berapa nak panas,agak berangin gak kat speaker corner ni. Sambil menayangkan muka yang agak comel.ehe.weee~~.ok!sambung balik. Buat apa aku kat sini sambil menayangkan muka yang agak comel ni??ehehe..tengah menjual tiket untuk KONSERT AMAL BERSAMA FLOP POPPY & FINAL 'ADA BAKAT KE?'..+ tgh berfikir sama ada nak g kelas ke tak jap lagi.huhuhu..

Awat la hang ni malas sangat fatin~
ehehehe..

sebenarnya banyak lagi nk tulis,tapi tiba2 tiada mood.

ala,ckp jela ko mls fatin~~
hohoho~~

ok,bye!!

Sunday, March 7, 2010

comot tomot !!

tunggang langgang!!!!!!

okey2..

kemas balik

hohhoho~~

Friday, March 5, 2010

SSHHHH....

SEMALAM itu HARI AKU
rentak nya begitu perlahan
hanya mengikut tanpa membantah
walaupun di pertengahannya
terasa puting beliung yang melanda

AKU hanya mengikut rentak yang asal

ia kembali tenang selepas pertengahan
hingga membawa diri entah ke mana mana
GILA~~
sebab apa??
pelbagai sebab..
itu..ini..itu..ini..
sudah ku katakan

SEMALAM itu HARI AKU

membeli,makan makanan kegemaran,memandu & terus memandu..
hati tercuit sedikit dengan kecomelan budak itu
kasihan kamu wahai si kecil,tak jumpa dimana ibu kamu ye??
lain kali,jangan nakal2 ye.. :)

pulang dengan rasa tenang
keadaan nya masih lagi perlahan mengikut rentak asal
dan..
ia masih lagi di situ..

semalam itu 04032010..

Thursday, March 4, 2010

KAMU RATU HATI KU

4th Mac 2010..
KAMU sudah 44..

KAMU..
sentiasa berada di dalam ingatn ku
sentiasa ku sebut nama mu di dalam doa2 ku
sentiasa akan berada di sisi ku
sentiasa menjadi kesayangan ku
sentiasa menjadi peneman ku

KAMU..

akan ku dahulukn mu berbanding yang lain
akan menjadi keutamaan ku
akan membuatkan ku bersedih jikala kamu bersedih
akan membuatkan ku berbangga menjadi sebahagian daripada mu

KAMU..

ADALAH RATU HATI KU..

TO..

PUAN AZIDAH BT MD LAZIM..

SELAMAT HARI JADI IBU..

MAY GOD BLESS YOU..

LOVE U SOO MUCH!!!!!!!!!!



p/s:along rindu nk blek umh..huhuhu.tp byk komitmen d sini. :(